Alternatieven voor het festivalseizoen deze zomer

Posted on: juni 3, 2020, by :
alternatieven festivals

Nu er deze zomer geen festivals meer zullen zijn zorgt dat voor veel teleurstelling bij veel mensen. Hoewel iedereen er natuurlijk begrip voor heeft dat dit deze zomer niet mogelijk zal zijn, blijft het toch jammer. Om er toch nog een zo leuk mogelijke zomer van te maken hebben we verschillende tips op een rij gezet als alternatief.

Maak het gezellig met een paar vrienden in een park

Grote bijeenkomsten zijn niet toegestaan deze zomer en daarom is het niet mogelijk om festivals te houden. Maar kleinere bijeenkomsten met een paar vrienden zijn nog wel mogelijk. Je kunt dan ook met een aantal vrienden gezellig in het weekend naar een parkje gaan en er daar een leuke tijd van maken samen.

Neem een speaker mee voor wat muziek, wat alcoholische versnaperingen, ga met een gezellig groepje en je kunt zo al een klein en gezellig feestje houden samen. Vergeet niet aan de 1,5 meter afstand te denken en je volgt gewoon alle regels.

Een klein huisfeestje

Daarnaast kun je natuurlijk ook bij iemand thuis gewoon een klein huisfeestje organiseren. Ook hier geldt dat het belangrijk is om afstand te houden. Het is daarom niet verstandig om dit met een grote groep mensen te doen, want zeker bij iemand thuis is het moeilijker om afstand te houden dan wanneer je buiten in een park bent. 

Huur een huisje ergens in Nederland met wat vrienden

Waar we gewend zijn om op vakantie te gaan en ergens aan de kust een paar leuke feestjes of festivals mee te maken, zal ook dat er deze zomer niet in zitten. Een goed alternatief is om ergens in Nederland met wat vrienden een huisje te huren en er daar samen een gezellige tijd van te maken. Sla ook hier flink wat alcoholische versnaperingen in en je zult je verbazen hoe gezellig je het hier samen kunt hebben. 

Zowel hier als bij een huisfeestje kun je er ook voor kiezen om in plaats van de alcoholische drankjes een keer wat lachgas ballonnen bij te nemen. Op de site van EnjoyGas kun je alles vinden wat je hiervoor nodig hebt, zoals de lachgas tanks, de spuitsystemen, de ballonnen of de patronen. Ga er wel voorzichtig en verstandig mee om.

Zoek naar een andere of nieuwe hobby voor deze zomer

Heb je altijd al wat dingen in je hoofd gehad die je graag wilde doen? Bijvoorbeeld je helemaal focussen op een bepaalde sport, het leren van een nieuwe taal of iets anders? Misschien is dit dan de zomer dat je hier volledig op kunt richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *